diumenge, 12 de setembre del 2010

BANDERA D´ALFARA



EL DIMECRES 8 DE SETEMBRE ES PUBLICÀ AL DOCV EL FORMAT I OFICIALITAT DE LA BANDERA D´ALFARA.

95 comentaris:

Anònim ha dit...

No entiendo lo de la bandera ¿me lo explicáis?Un saludo

Anònim ha dit...

i AÇO DONARÀ MÉS FEINA AL POBLE?

Anònim ha dit...

http://www.docv.gva.es/datos/2010/09/08/pdf/2010_9582.pdf

Anònim ha dit...

Anónimo de las 17:02 Gracias, ya lo entiendo. Una seña de identidad más para Alfara de la Baronia. Un saludo

Anònim ha dit...

Ya tenemos bandera, ahora nos falta el PENDON.

Anònim ha dit...

Amb tots els meus respectes, el Pendó ja ho tenim des de fa temps.

vicent ha dit...

A mi no me importen les banderes ni els canóns, ja ho deia la cançò del Raimon.
Un signe d´identitat que está be, el que hem fa dubtar respecte a qu el canvi de nom del poble ho siga.

Anònim ha dit...

Pero eso de la bendera vale para algo o para crear un gasto mas, xe para ya, que este ritme de malgastar y despilfarrar no se puede aguantar, y sobre todo con el crecimiento desmesurado de Alfara, A infantil cuantos niños van? Cuantos se van fuera a los colegios de los pueblos de al lado por no haber comedor? El orgullo del alcalde no le deja rectificar.

vinti ha dit...

I dic jo: per a q serveix la bandera?
Aixó no dona de menjar ni treball.
Un verdader símbol d'identitat es un poble amb treball, i unit. I en estos temps, s.XXI, les banderes crec q estàn algo obsoletes.
Es una opinió sense ánim de ser compartida.

Anònim ha dit...

Pero la bandera sera de piratas?

Au cacau ha dit...

La bandera ès un simbol, com l´escut, com el nom del poble o
l´idioma en que es parla o escriu.

Salut a tots, Francotirador, Arrba Espanya, ....jo també us tire de menys.

ves i busca'l ha dit...

Les banderes, els escuds, els simbols en general tenen l'importancía que cadascú vol que tinguen. De vegades uneixen i de sovint separen. En el meu cas tant em dona que al poble hi haja bandera i escud com que nó. El temps i els fets son els que hi donen valor als simbols.
L'única bandera: la BLANCA!, aixó sí amb el escud del Valencia CF.
Bona tardor per a tots.

Anònim ha dit...

I la torrarem per a dinar o la gastarem com a manta quan me'n haja d'anar i haja de buscar un altre poble on treballar, i ací la vida no em puga pagar

Anònim ha dit...

El escudo una tontería más como el cambio de nombre del pueblo. Yo siempre seré de Alfara de Algimia

vicent ha dit...

Cal repectar totes les opinions i la teua pot tindre tanta valua com la de qui ha demanat oficialitat per a una bandera.
Gràcies per la teua opinió.

Anònim ha dit...

DE VERDAD VALE LA PENA ABRIR UNA NUEVA ENTRADA PARA VER LAS TONTERIAS QUE SE DICEN, COMO MALGASTAR O QUE NO HAY TRABAJO. NADIE DISCUTE QUE HAYA POCO TRABAJO, PERO ESO NO TIENE QUE VER NADA CON LA BANDERA. AL QUE QUIERA QE LA ASUMA Y AL QUE NO PUES GRACIAS Y HASTA LA OTRA. LO MISMO QUE EL ESCUDO. PERO PARECE QUE TODO LO QUE HAGA EL AYUNTAMIENTO ESTA MAL. NO PARECE QUE NOS PASAMOS UN POCO?. y NO ME VENGAS AHORA, CON LA BANDERA POR MEDIO, QUE NO HAY TRABAJO Y QUE LA CULPA DE QUE EN ALFARA NO HAY TRABAJO LA TIENE EL ACTUAL ALCALDE QUE NO RECTIFICA. ¿ qUE TIENE QUE RECTIFICAR EN CUESTION DE TRABAJO? LO QUE HAY QUE HACER ES TRABAJAR Y APOYAR CUANDO SE HABLA DE TRABAJO O ALGUNA OPORTUNIDAD COMO FUE LA DEL GOL Y LA DEL POLIGONO. oS RECUERDO LO QUE VOTARON LOS DEL OTRO GRUPO... QUE LUEGO SE HARA O NO SE HARA , PERO SI YA ENTORPECEMOS ANTES DE LLEGAR... APAGA Y VAMONOS.
A VER SI VEMOS LA REALIDAD GENERAL , NO NUESTRA REALIDAD, O MEJOR NO VUESRTA REALIDAD.

Anònim ha dit...

OYE VICENT, SI AHORA APRUEBAS TODOS LOS COMENTARIOS, POR QUE NO VAS RECTIFICANDO TODOS LOS QUE HAS ADMITIDO HASTA AHORA, QUE HAN DEMOSTRADO SER UNA SARTA DE MEDIOCRIDADES Y ESTUPIDECES? TE HUBIESE IDO MEJOR A TI, Y TE ASEGURO QUE MUCHO MEJOR A ALFARA. PARA UN SENSATO QUE ESCRIBE, HAY 5 IDIOTAS QUE TAMBIEN LO HACEN

vicent ha dit...

Que grande eres, que saber estar y que gran demócrata. Lo tuyo debe ser insultar y faltar el respeto a quien opina libremente.

¿Te han obligado a opinar en este blog? A que no, pués ya está.

Una cuestión, ¿por que dices que me hubiera ido mejor? ¿tienes conciencia de que me ha ido mal?

Bueno campeón discúlpame pero no puedo perder más tiempo con gente tan "grnade" como tu que haces tanto por los demás y por Alfara y además desde el anonimato.
Ya sabes que el café lo tienes pagado.
Gracias. Saludos.

Anònim ha dit...

Vicent OLE, OLE Y OLE asi se habla las cosas claras. Un saludo

Anònim ha dit...

MUCHO CUIDADO CON LA BANDERA,POR QUE YA OS VEO EN LA PLAZA DEL CASINO JURANDO COMO EN LA MILI Y MIRANDO A LA DERECHA HACIA EL SENYOR ALCALDE.
UN EX-TAFARRO.
CON CARIÑO ¡¡¡¡


QUIEN OS HA PADECIDO Y QUIEN OS VE AHORA ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

UNA PREGUNTA,
QUIEN SERÁ EL ABANDERADO O ABANDERADA ??????????????
POR LO VISTO HAY MUCHOS Y MUCHAS PRETENDIENTES ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

CON CARIÑO.
UN EX-TAFARRO.

Anònim ha dit...

Las mediocridades iguales que las de 20 de septiembre de 2010 01:08 y las de 20 de septiembre de 2010 01:10 en este blog siempre han salido del mismo sitio de los que mandais y estoy seguro que os habeis insultado entre vosotros . ¿será para desprestigiar a este blog? ¿tanto os molesta alcalde y compañia? ¿por que no aceptais las criticas y las contestais sin faltar el respeto? ¿esto es todo lo democratas que podeis ser? Claro el que no piensa como vosotros al paredon! Pues de aixo res. Continuaremos confiando algunos blogers en la tolerancia.

Anònim ha dit...

Esto es lo mas de lo mas pero vamos a ver lineas arriba hay quien dice que se entorpece pero como se puede entorpecer 5 versus 2, excusas, excusas y excusas si prometes algo lo puedes aprobar por que como ya sabemos todos ganastes las elecciones 5 versus 2 y que? Por lo menos hubieras sabido ganar y no insultar con el dinero de todos a los vecinos de Alfara, pero bueno a lo que ibamos si prometes algo y luego no eres capaz de cumplirlo no eches la culpa a "los del otro grupo" es tu responsabilidad que nadie te obliga a ser alcalde. Y sobre lo del trabajo pues veas puedes poner otra placa donde quieras claro:
"Todos los puestos de trabajo en Alfara desparecieron siendo alcalde" y si quieres añadir algo "por no dar ni un paso", todos los que comentamos aqui no somos socialistas algunos somos de derechas pero mas tolerantes que tu.

Anònim ha dit...

Però aquet espai no era per la senyera, es de pirates o no?

vicent ha dit...

ex-tafarro; ¿açò serà per no estar empadronat, per no apareixer pel poble o es que no vols saber res de Alfara?

Anònim ha dit...

No soy de Alfara, pero la conozco y que alguien me conteste: Como pudo un Ayuntamiento dejar escapar una fabrica tan importante como la que teniais en Alfara? Podia haber hecho algo el Ayuntamiento por mantener esta fabrica? Fue desidia del Ayuntamiento la que animo al cierre de esta? Nunca he sabido porque se cerro, alguien me lo puede explicar?, paso muchos dias por la carretera de vall de uxo y aun no me acostumbro a ver esa fabrica abandonada.
Si esto no cabe aqui puedes iniciar otra conversación.

vicent ha dit...

Esto no tiene nada que ver aquí, pero se agradece que entres en el blog y que te pueda interesar nuestro pueblo o las cosas que pasan en él.
Saludos.

Anònim ha dit...

VICENT, LO DE EX-TAFARRO ES SIMPLEMENTE POR QUE O MUCHO ME TIENE QUE CAMBIAR LA VIDA O NO VOLVERÉ A ALFARA NUNCA. DESDE EL CARIÑO Y EL RESPETO QUE MERECEIS AQUELLOS QUE SI OS GUSTA IR AL PUEBLO, A MI PERSONALMENTE NO ME FAVORECIÓ EN NADA MI ESTANCIA EN ESTE PUEBLO AUNQUE NO PUEDO NEGAR QUE ME PICA LA CURIOSIDAD Y ME ENTERO DE MUCHAS COSAS POR QUE TENGO CONTACTO CON MUCHAS PERSONAS A FAVOR Y EN CONTRA DE LO QUE SUCEDE EN EL PUEBLO, POR ELLAS HE ENCONTRADO ESTE FORO CON EL QUE ME ENTERO DE MAS COSAS. GRACIAS.

UN EX-TAFARRO.

vicent ha dit...

Bueno, mal me sabe, pero si aquí has encontrado una ventana donde asomarte a Alfara me alegro.
Espero tus aportaciones y comentarios que seguro que pueden ser buenos, gracias por participar y por seguirnos.

Anònim ha dit...

pues desde mi humilde opinion extafarro la fabrica no cesó su actividad debido a este "gran alcalde" que tenemos por mayoría absoluta, pero si que hubo un momento en que parecía que podia volver a haber actividad y entonces este "gran alcalde" le puso todas las trabas posibles al sr. que queria invertir para continuar con la actividad y entonces este sr. se marcho a otro sitio a invertir( esto lo negará el "gran alcalde pero es cierto), mas tarde vino otro inversor a intentar poner en marcha una empresa de logistica y tampoco, es lo que hay, si hubiera sido botifarra el empresario seguro que se hubiera puesto en marcha algo. Muy resumido es lo que pasó aunque esto haga daño moral a alguien, hay que decirlo. Extafarro si quieres saber mas detalles preguntalos en el blog, a lo mejor los trabajadores te podran explican mas cosas que yo no sepa.

Hoy en Alfara todo negocio que no sea de cale o de botifarra tiene poco futuro. Pero eso si tenemos bandera.

Au cacau ha dit...

Aquesta es una opinió, però lo ben cert es que no hi ha faena al poble i sence feina ¿que oferim? ¿que fem? ¿que podem fer?

Fins altra.

Au Cacau.

ves i busca'l ha dit...

Hola ex-tafarro, ens sap mal que no vuigues tornar al poble. Tots els llocs tenen coses bones i coses roins si penses en les primeres segur que tens algun motiu per a tornar a Alfara. Ademes ara tenim escut, bandera, himne, fins i tot hem camviat de nom, pero falten altres moltes coses com apunten els comentaris d'abans.

Anònim ha dit...

BUENO NO ES QUE NO QUIERA VOLVER, TAMPOCO ES PARA ESO PERO SIMPLEMENTE LA VIDA ME TIENE QUE CAMBIAR MUCHO PARA PODER VOLVER.
EN CUANTO A LA PAPELERA, DEBERIAS ABRIR UN APARTADO NUEVO PORQUE HAY PARA DAR Y REGALAR. ESTOY DE ACUERDO CON EL COMENTARIO DE ANTES QUE EL ALCALDE PUSO TRAVAS A LOS NUEVOS INVERSORES PERO, ¿ERAN CIERTOS ESOS NUEVOS INVERSORES??
YO NO LO TENGO TAN CLARO.
ME PILLÓ DE MUY CERCA Y OS ASEGURO QUE SE REPARTIERON EL PASTEL ENTRE SINDICATOS Y JUNTA CONCURSAL.

UN EX-TAFARRO.

Anònim ha dit...

Como aquí el tema ya se has desviado comento:

Después de leer que el ayuntamiento no ayuda a la comisión y demás (en otras entradas del blog lo ponía)ESTE SÁBADO hay discomobil de la comisión, haber si los que tanto hablan se dejan ver por la discomobil y ayudan para que el año que viene hayan toros, todos sabemos los que comentan aquí(mas o menos)asi que espero veros a todos.

Gracias por vuestra colaboracion.

vicent ha dit...

Buenas tardes CAMPEÓN/CAMPEONA, te refieres a la gente que aparece como seguidora del blog o a las personas que comentan?
La mayoría de comentarios son anónimos y tu ya sabes quienes comentan aquí, "pa quitase" el sombrero.

Bueno lo mejor será que colaboremos todos en la medida que podamos.
En particular a mi me han apuntado "al bou" sin preguntarme cosa que denota confianza y que me alegra.

El que escriu ocassionalment ha dit...

Vas a pasar llista?
Saps qui escriu cada comentari?
Vas a posar ciris negres a tots els que no puguen acudir?
Ja hi ha comissió? Eres tú l'organitzador?
No asenyales a ningu, no siga que t'equivoques, que per ací sol passar aixó.
Gracies a tú.

Anònim ha dit...

Anónimo 15:37 h. Me alegra que se haya cogido el toro por los cuernos, y que al año que viene tengamos fiesta taurina. Iremos a la disco móvil y a lo que haga falta. Por cierto no te des aires de adivino porque no tienes ni idea de quien soy (de buen rollito, ¿eh?).Un saludo

Anònim ha dit...

Uiiiiiiiiii que miedo las velas negras si pasa lista el campeón y yo no estoy K †.Por cierto ¿quienes forman la comisión?. Un saludo

Anònim ha dit...

Al extafarro que pastel lo había?, igual se lo repartieron los que no tenian interes en que se volviera a poner en marcha la papelera, y si era cierto o no, lo del inversor, si tu tienes pruebas de que no lo era pues las dices, de todas formas por mi siempre seras bienvenido cuando puedas volver. Que hablen los extrabajadores de alli y que corroboren lo del inversor, era cierto, lo que pasa que como no eran ni cale ni botifarra, pues no se hizo nada, hay que ser realistas en alfara el nombre del alcalde todos sabemos quien es pero el que fa y desfa tambe que no es el mismo
¿A ver si adina alguien quien es el verdadero alcalde? empieza por la letra d.

Anònim ha dit...

Este campeon es algo fanfarro y cada uno no va donde quiere Mohamed Ali?

Anònim ha dit...

para anonimo del 28 de septiembre a las 15:37 que tiene que ver que el ayuntamiento no ayuda a la comision con que este sabado hay discomobil? quienes han salido como comision? los mismos de todos los años jejeje AMUNT VALENCIA C.F

Anònim ha dit...

Veo que he montado debate jajaja

Evidentemente no se quienes sois a ciencia cierta, pero algunos me los puedo imaginar, igual fallo, pero bueno...Espero veros a todos en la discomobil, aunque sea os haceis el cafe que vicent siempre invita (De buen rollito)

Anònim ha dit...

Que el ayuntamiento os paga la Discomovil jajaja? porque si no tu comentario del 28 a las 15:37 no tiene sentido o es que tienes algun interes en algo o eres un vocero o uno que no dice lo que siente.
Que cada uno con su dinero hace lo que quiere pero con el de los demas no.

El que no es pot dutxar ha dit...

Molta bandera, molt de pasodoble, molt de cuento...
Infraestructures que no funciones, conveni de l'aigua que ja vorem, i Alfara, la de tots sense aigua tot un dia. Per ara!! Que aço continua.

Anònim ha dit...

Y eso que el ayuntamiento nos la hace pagar bien cara, bueno en Alfara caro es todo, contribucion, licencia de obras, aguas, y lo del parking menut atraco, ahora bien como va a vender pocas plazas de garaje, botifarra, lo que hara nuestro alcalde será prohibir aparcar en las calles de hormigon impreso y llamar a la GC para que multe y si no ya vorem.

Anònim ha dit...

Pues que quieres que te diga, si prohiben aparcar donde sea ha puesto suelo nuevo me pareceria muy bien porque queda como el culo ver manchas de aceite y demas en las calles.

Chafa merdes ha dit...

Tu tranquilo amigo botifarra que ya me lo montaré yo para que este prohibido aparcar en el pueblo y asi el personal tenga que comprar las plazas de garaje, tranquilo hombre, todo es cuestion de tiempo, y pa celebrarlo una torrá.jajajajajaja. Es que soy bueno,guapo,listo y de simpatico ni hablar, que el otro dia saludé a un vecino por la calle, jajajaja.

Anònim ha dit...

ojo a vore si fem també propaganda i ens toca cambiar la bandera del poble.

Anònim ha dit...

Al 1 de octubre de 2010 13:22 no sera para tanto, se limpia y ya esta, al final estara tot prohibit y que dices de las mierdas de los perritos de los que mandan?

Anònim ha dit...

Pues que haga algo boro foto y que limpie las manchas de aceite

vicent ha dit...

Xe que cadasqún te una feina...

ves i busca'l ha dit...

Hosti tu en l'apartart de la comissio comente que es podría fer un calendarí erotic-artistic per a treure pasta per als bous , el fotograf podría ser el Sr. asesor de cultura que te afició a fer fotos.
Es de la comissió estaran pensant que l'idea me la puc possar on em capia, jo tambe us vuig molt.

Anònim ha dit...

No se a que santo se nombra a boro, me parece un comentario inapropiado, Lo de limpiar las manchas de aceite...me parece algo dificil, y no soy amigo de Domingo, pero si que me molesta ver manchada las calles recien puestas, y las cagadas de los perros son bastante faciles de quitar y me da igual de quien sea el perro.

Anònim ha dit...

Si no es per que fasa algo no ho entenc tampoc.

Anònim ha dit...

Hablando de calles ¿cuando van a retirar el monton de tierra y las vallas de la calle Doctor Suarez? Igual se pudre la tierra y hace una mancha o hay un accidente y luego dicen que son los socialistas los que tienen la culpa, si eso de debajo del buzon que esta casi un año mas o menos.

Va de bó ha dit...

M´agrada el comentari com a sugerència, inclós es podría obrir una finestra al blog de les mateixes, però la segona part per a mi sobra.
Quina mania, qui no està amb mi està contra mi.
Quina conya.

Salut a totes i tots.

Anònim ha dit...

Solo lo decia por que nuestro batlle siempre hecha balones fuera a mi plin si son socialista o peperos.

Anònim ha dit...

i tornan les mentires de papelera.
al es tafarro, si vols enterarte de la veritat, pregunta als treballaors que han estat en totes les reunions que han fet. tres vegades han estat a l'ajuntament amb alcalde, una vegada al juzgat, amb alcalde, i una altra, amb las cecretaria del conseller, que va demanar l'alcalde.
per cert, el degon i ultim inversor,que va arivar al ajuntament, no anava a montar una empresa de logistica, camo algu a dit, anava a reabrir, la papelera, i no va a poder ser, perque ningú li havia dit, que la maquinaria ja havia segun venuda.

Anònim ha dit...

che vicent, pareix que t'enfades cuant algú te toca els nanos. a que pica?.
pues el que se pica, ajos come.
au al cacau.todos con vicent. el mes traballaor del poble, el salvador del universo.

vicent ha dit...

Per al anonim del 10-10 a les 3:42;
jo no me he enfadat amb ningú que haja escrit al blog, ni se a que et pots referir.
Si et refereixes a mi en lo de treballador jo respectare molt lo que fasa cadasqún al seu treball per que tu segurament que no saps com me desonvolupe jo en les meues activitats l.laborals `però em pareix molt respectable la teua opinió.
I si me creus salvador de res ahí ja si que me he perdut totalment.

Res a seguir jugant la champios campeón.

Anònim ha dit...

10 de octubre de 2010 03:40 te crecera la nariz como a Pinocho, si un inversor va a invertir y se tropieza con un ayuntamiento como el de Alfara pues se va por que les ponen trabas bueno menos botifarra ¿por que sera?

Anònim ha dit...

Xe sera perque paga la campanya del pe pe o per que es la mateixa persona juridica que no fisica ni quimica.

Anònim ha dit...

¿Se pueden poner fotos? ¿Cómo se suben?

JVC ha dit...

Anim als de la comissió. i que colabore el que ho desitje i puga. I el que no, que deixe fer. Sense barrejar les coses, només pot eixir guanyant Alfara.

Anònim ha dit...

Xe aixi que Milio no pot ser de la penya taurina, per que?

Anònim ha dit...

Tinc entés que el problema no és Milio només, sinó el seu company Pelegri,ya que els dos sempre han fet i desfet al seu capritx, i la gent este farta . De totes les maneres ¿ Qui son els promotors de la penya?

JVC ha dit...

Com demà ho revisaràs, pega-li una ullada, i pensa si val la pena que ho publiques.


Per Al.lusions:
1. Pelegrí era el meu iaio, així que un respecte.
2. Del que deuria d'estar farta la gent es de alguns que nomes es dediquen a contar mentides o mitjes veritats, que a força de ser repetides la gent sense espirit com tu , benvolgut anònim, acava creguent-se.
3. Crec que des de que jo tinc memòria en prou ocasions han vingut a buscar raons a casa meua gent per a que se'ls ajudara donant la cara , o firmant, i no se qué coses més, i així fer els bous al poble, ja que no hi havía ningú amb la voluntat de fer-ho. O hi hauría que dir ous, no anònim?.
4. El que crec que passa es qué com no tots riuen les bromes dels graciosos i alguns fan les preguntes incomodes, (com demanar la presentació dels conters i altres més temes) es converteixen en persones incomodes per als que realment ho mangonegen tot.
5. No es pot caure més baix al vetar a gent pel unic fet que no pense com tú.
6. Per cert , es la segona vegada que conteste un anònim. Jo pensava que en Alfara la gent era més valenta. Sempre he pecat d'optimisme.

Au Cacau ha dit...

Suposse que el que escriu açó te "informació" correcta ja que sembla un poc dolent que anem apartant gent.
A mi no em sembla be.

Anònim ha dit...

Mira JVC, per al·lusions et diré que pel nom em pareixes una marca d'electrodomèstics, òssia res, igual que jo com anònim. Segona crec que t'equivoques amb mi, simplement conteste sense cap anim d'ofendre a ningú sobre un RUMOR que es comenta en el blog (25-10-2010) i el qual he sentit al rspecte comentaris pels distints locals de oci d´Alfara.
Tercer jo no se si són mentides o veritats ja que MAI he sigut de la penya taurina, però pareix que explicació de comptes, poques, a mi no m'importa. Quart espere no em contestes, per ser un anònim igual que el tu, i continue preguntant, ¿Qui són els directors i promotors d'esta nova Peña?"

Anònim ha dit...

Per cert, se m'oblidava, jo no tinc res en contra dels senyors, Milio i Pelegri, perquè no hagen mals entesos.

Au cacau ha dit...

Aquestes opinions entrarien baix el meu punt de vista en la comissió de bous.
De tota manera sembla un debat a dos bandes sence mes, caldría vore que opinen no els de la que sembla pot ser comissió de bous mes be a aquells que semblen que volen fer el clàsic bou d´Alfara que durant crec que dos anys se encarregà de fer la penya taurina.
Salut a totes i a tots.
Per cert anònim tampoc cal faltar-se amb ningú sobre tot quant aquest s´identifica.
I si demanes respecte comença per respectar als demes.

Anònim ha dit...

Campeo, torne a dir que JVC son electrodomestics, i jo un anonim

Anònim ha dit...

jo no he demanat respecte en ningun moment

JVC ha dit...

Jo crec que si m'he identificat i que qualsevol que sapiga llegir pot identificar-me ja que done prou dades de qui soc. En cap moment jo t'he faltat al respecte, cosa que crec que tu has intentat fer des d'un principi, pero com ja sabras no ofen el que vol si no el que pot.
I si , et conteste per que soc lliure d'expresar la meua opinió i no falte a cap persona.
No se respondrer a la pregunta de qui son els promotors de esta penya , o de la compra dels bous, jo tampoc se qui son. Pero del tema dels comptes haurien de parlar els que els portaven, i els que van ser membres de la penya. Bona nit anònim.
Identificat i fes-te seguidor que quants mès sigam mès riurem

vicent ha dit...

Xe anònim, algo pesat, no?

Anònim ha dit...

Senyor Vicent, li conteste a vostè i al senyor JVC. No tinc perquè identificar-me ja que aquest joc ho van començar vostès jugant a policies i lladres i pensant que així d'aquesta manera tan "chupi" i amb pseudònims, un podia donar i dir les seues opinions sense haver d'identificarse, però clar se'ls va anar en algun moment de les mans, i tots estos seguidors ANONIMOS com JVC, EHO, PAPA YOGUI, JA ERA HORA, GRAN HERMANO , FRANCTIRADOR, AU CACAU, DOMINGO BOTIFARRA, CARSOLFE, ADE, VINTI i moltíssims mes que em deixe, quan s'han vist arremesos cap a la seua persona (anònima per descomptat), de seguida posen el crit en el cel, si yo soy fulanito de tal. Per favor senyors més serietat en el blog i si no se vos haguera escapat de les mans, qui volguera entrar lliurement a donar la seua opinió ho haguera fet identificant-se, perquè si no, la censura els haguera tirat per a arrere, perquè si, senyors, hi ha censura, ja que primer el moderador comprova els escrits i si no li semblen ofensius els publica. Per a mostra el senyor JVC li pregunta al moderador el 27-10 a les 00:07, que com ho revisarà demà, si li sembla que val la pena ho publique i sinó que ho elimine, venga ja home.
I tranquil senyor Vicent no seré més pesat, però a vostè també li queda poc de moderar en el blog, perquè gràcies a déu aquest va morint poc a poc, ja no opinen ni els seus fanàtics seguidors, una llastima perquè podia haver segut una gran idea.
Una retirada a temps es una victoria.

Ara per favor a donar-me canya.

S'acomiada un ANONIM com tots vosaltres.

Xe que bo ha dit...

Hi havia una vegada un home que es va fer major i vivia a casa del seu fill, el seu fill li va donar la manta del cavall i li va dir que tènia que anar-se de sa casa, el pare va agafar la manta i la va partir en dos i li va dir al seu fill -pren fill guarda-te-la perquè quan el teu fill et faça el mateix que tu m'estes fent a mi tingues almenys la mitat de la manta- llavors el fill li va demanar perdó a son pare i es quede vivint este pare a casa del seu fill.
Rectificar és de savis i no devem d'excloure a ningú.

ves i busca'l ha dit...

Si una persona vol formar part d'un grup, asociació o penya es per que vol i si no vol pues es queda fora i no pasa res. Pero que algú comente "si es fulanito jo no soc" em sembla una frase de xiquet de molt pocs anys i pense que no es el mes correcte. A mes quant es tracta de persones, sobre tot en la de mes edat, que sempre han colaborat en tots els acte taurins del poble. Hauran tengut errades com tots pero sempre han colaborat.

vicent ha dit...

Anònim 20-10 a les 20:15 :
Xe i tu vols que et donen canya, si tu ets un gran visionari i gran jutjador o jutjadora o visionaria.

Gent com tu fan que el requiem pel blog s´alllargue.

Que tingues un bon dia.

Per cert, Vicent, sempre fica Vicent, i Vicent no mes es llimita a publicar alló que al blog apareix com publicable lo que entra al blog com "no correcte" es queda ahí.Ale a seguir opinant.

Anònim ha dit...

Perdona que et conteste, lo que entra al blog com "no correcto", NO ES QUEDA AHÍ, sinó que TU com administrador ho elimines o no ho publiques, segons el teu criteri. Gràcies per la teua correcció, no esperava menys de tu.

Anònim ha dit...

Anónimo 20:15
Soy uno de los seguidores de los muchísimos anónimos que te as dejado. En mi humilde opinión el blog no va muriendo poco a poco si no que se queda la gente que siempre respeto las reglas del blog y opina sin faltar el respeto a nadie, esas personas siempre son minoría como tu bien sabrás y puedes comprobar. El blog es una gran idea en esto estoy de acuerdo contigo, lastima que algunos no lo sepan aprovechar.El moderador lo esta haciendo bien pero que muy bien, ya que hay cosas que no se pueden permitir bajo ningún concepto. Que tengas buenas noches.
Moderador un saludo y feliz fin de semana a todos.

Xe que bo ha dit...

Al sr. anonimo del 28 de octubre de 2010 20:15 es muy facil ponerte cara y no me equivoco, pero eso es lo de menos, pero te voy a decir una cosita solo ¡¡QUE NO VES EL CONTADOR MAS DE 9.000 ENTRADAS Y ESTO SIGUE Y SIGUE!! QUE TE HE DEJADO SIN PALABRAS JIJIJI.

Vicent,
seguro que este blog contribuye a que Alfara sea mejor,aunque fascistas como el 28 de octubre de 2010 20:15 quieran desprestigiarlo.
AMUNT VALENCIA.

JVC ha dit...

Anònim, crec que saps qui soc sobradament, i si li pregunte aixó a el moderador es per que no vull mantindre la polèmica creada per tú i si al seu parer pensa que la meua respota la pot fer més gran desestime la publicació.
Respecte al anonimat crec que tots els meus comentaris estan signats així que tú podries fer el mateix.
JVC son les inicial del meu nom per si encara no ho has pillat, i sí també es una marca d'electrodomestics majoritariament destinats a la reproducció d'imatges, i que es l'acrònim de la Japanese Victory Company amb la que per desgracia no tinc res a vorer.
Per cert que jo no soc fanàtic seguidor de ningú, només del Valencia C.F. com vosté sabrà segurament i este blog no s'ha fet per distintes persones si no per una. I crec que tampoc amb la idea de perseguir o anar en contra de ningú, ni de jugar a policies i lladres.
Els fanatismes i persecucions es fan en altres llocs.
Bona nit Senyor /Senyora anònima

vicent ha dit...

Bo a tot açó aquesta era una entrada per a donar la novetat de la bandera d´Alfara.

Anònim ha dit...

La bandera ya sabemos que es una seña de identidad mas de Alfara de la Baronia, lo que me cuestiono es si hacia falta cambiar el nombre del pueblo. Para mi también era una seña de identidad de mi juventud la antigua caseta del autobús y alguien decidió quitarla , decisión equivocada en mi humilde opinión. Un saludo

Xe que bo ha dit...

Pero si me dan a elegir
entre todas las vidas yo escojo
la del pirata cojo,
con pata de palo
con parche en el ojo
con cara de malo,
el viejo truhán, capitán
de un barco que
tuviera por bandera
un par de tibias
y una calavera.
La del pirata cojo,
con pata de palo,
con parche en el ojo,
con cara de malo,
el viejo truhán, capitán
de un barco que
tuviera por bandera
un par de tibias
y una calavera.

De verdad vale para algo la bandera? Y lo del cambio de nombre a mi el otro dia, me dieron una carta un vecino de Algimia, ahora que? cambiamos al cartero? o al batlle? jojojojojo

Anònim ha dit...

Amunt Alfara, Sabina y el Barça.

Anònim ha dit...

Yo anonim, no soc d'Alfara pero us feclicite per el blog, anim i a seguir

Tocacollons ha dit...

Reunión popular , en castellano para que me entiendan, sabes. que lo del valensiano es de pobres.
Un día de festa ,senyor, per a que vagen només els partidaris i ningú pregunte.

No som madrilenys, per ara... ha dit...

Per a pisar i no tirar gota. Ja es veia vindre. Segons el promotor oficila del poble som un poble de la comunitat de Madrid. En no res estarà l'Espe inagurant alguna cosa per ací. I quina loa al gran alcalde que tenim.
Quina poca vergonya del personatge, i del paisanatge.
http://www.youtube.com/user/Tele7Calderona#p/u/9/7N5DVogiG2k

vinti ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

este blog ja es pareix al bim no? com vosatros digau ke no disen opinar a les persones que no opinen com ells.... aiiissss jajajajaj....

Vicent ha dit...

Bon dia campeó, dime qui son "vosatros" per que no ho sé.
En segón lloc dime on està la llimitació d´opinions al blog simplement per millorar-lo.

Ánim i segueix opininat que aci pots.

Anònim ha dit...

mol be vicent. aixo es llibertat de experssio per a lo que mes agrada que es pelar al e.de g. que pa ello esta, pero ... veritats a mitxes. i el batle sempre de culpable.tu sabras

Kenobi ha dit...

pues yo tengo que defender a Vicent en este blog por que aqui se pueden dar opiniones sin que me cuesten dinero, en los panfletos propagandisticos del ayuntamiento insultan a vecinos de Alfara con mi dinero y con el tuyo, ah y otra cosita tu anonimo 23 de gener de 2011 20:38 hasta incluso puedes participar en este blog, a que si valent?