dimarts, 14 de juny del 2011

CONSTITUCIÓ AJUNTAMENT

El dissabte onze de juny es va constituir l´Equip de Govern que regirà els propers quatre anys l´Ajuntament d´Alfara.

Molta sort per a tots i totes.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si hi ha cap il.legalitat en el lloc on es va fer el Ple, espere que el PSPV-INDEPENDENTS ho denuncien i ue quede claret que les normes estàn per a cumplir-les. Gràcies.

un tafarro ha dit...

Totalmente ilegal pregúntale a la secretaria del ayuntamiento y ella te lo explicará, para denunciar ya esta el alcalde que denunció al ayuntamiento por que no quería pagar los impuestos, como todos, y eligio un mal abogado o es que simplemente no tenía la razón.

Anònim ha dit...

no teneis otra cosa que decir que el pago de los i puestos' joder como dais la matraca....no teneis pensamientos propios, os los imponen!!! no es ilegal. se le pidió consenso al pspv y no les pareció mal!! así que ya sabeis..cambiar de tema señores

infiltrat ha dit...

Señor si señor, haremos lo que tu mandes y ordenes.
Por que dices "teneis", yo pienso que en este blog la gente es plural y no obedece a ninguna doctrina ni a ninguna imposición, este lugar en el blog es sobre la constitución del ayuntamiento y cada uno puede opinar, y si es ilegal la convocatoria del pleno del museo sin accesibilidad pues habra que decirlo y que cada uno piense lo que quiera, bueno con tu permiso claro.

Anònim ha dit...

anonim 20 juny 13:47
Estas segur de lo que has escrit? deuries informate abans i no fiarte de lo que et conta soles una part. Te estan enganyant o confundint.

Anònim ha dit...

o vos están enganyant a vosaltres? es que no ni ha més tonto que el que no es vol vore...

Anònim ha dit...

Algu pot possar açi l'enllaç de la pagina per traure les entrades per al museu?

vicent ha dit...

Si me dius on és l´enllaç, jo puc intentaro.