dilluns, 27 d’agost del 2012

SETMANA JOVENTUT, BOUS I FESTES 2012

GAUDIM D´AQUESTOS DIES AL NOSTRE POBLE AGRAINT AIXÍ L´ESFORÇ DE TOTES I TOTS ELS QUE INTENTEN FER-HO POSIBLE.

26 comentaris:

Barça ha dit...

Ha totes eixes persones que han treballat perquè tots disfrutem d'uns dies de festa,GRÀCIES. BONES FESTES A TOTS!!!

100%Culé

Anònim ha dit...

Gracies. Sempre es pot millorar pero per al poc de temps que han tingut les festes, millor dit els bous ha estat molt be.

Anònim ha dit...

Moltes gracies als boueros y un -2 per l'ajuntament per la poca o ninguna ajuda economica. En altres pobles al costat del nostre han fet festes com tots els anys, per que han sabut administrar els comptes, com ací estem tan endeutats doncs hi ha el que hi ha, Els culpables d'açò tampoc són l'alcalde i el eg ?

PEPITO XOCOLATERO ha dit...

Gràcies a Paloma de Toro i al Casino per intentar donar ambient al dia de la Baixada, pese a la gran CONTRAPROGRAMACIÓ (qué grans son alguns i algunes).

Anònim ha dit...

contraprogramacio? que no es pot fer el gran festival del humor que es va fer i ademes el ball? vinga ja home...ja ens cansem un poc de vosaltres... canseu massa!! per cert i que festes han fet a algimia? horroroses i lamentables!! pese al gran alcalde que tenen no?jajajaja.....sou de lo que ni ha...i també cal dir que l´ajuntament a colaborat en la comisió no cobrant les festes com tots ela anys ho feia i han disat isos diners per a la comisio....no es poseu vendes al ulls i aci cada úu ens coneixem i ja sabem de que va la cosa...

vicent ha dit...

T´ens raó en que ens coneixem tots massa, uns actuen amb bona voluntat i altres tenen poca o ninguna voluntat.
Suponc que en lo menut que es el poble i amb la manca d´activitats hagués segut mes sencill fer actes en dies diferents; sobre tot pensant en la inversió que tenen que fer algunes persones per a fer un poc d´ambient.
Salut i força.
I als d¨Algimia ...que gaudixquen d´Algimia.
Bona nit.

Anònim ha dit...

Els d'Algimia ja es preocuparan d'Algimia. Ací tenim prou amb el nostre poble.
No crec que es puga dir que l'ajuntament ha recolzat o organitzat les festes al poble, simplement s'ha fet a un costat i no ha molestat deixant utilitzar les instal·lacions (faltaria més).
Respecte al ball també podia haver-se fet el dia de la festa ,crec jo. Respecte al "festival del humor" un èxit gracies a una persona del poble que s'ho va treballar i va perdre la por a estar dalt d'un escenari i davant dels seus veïns. Es facilita molt la feina quan el sant ve de fora, cosa d'agrir per un altra part.
També dir que en pocs anys , gracies a la poca promoció i ús de la nostra llengua que fa l'ajuntament, només es sentira parlar en castellà.
Professorat del poble de parla castellana, atenció municipal en castellà, festes promocionades en castellà (com el festival) , i cap voluntat d'aprofitar la subvenció "desapareguda" per a la promoció lingüística

Anònim ha dit...

primero de todo felicitar a los boueros y a todos aquellos que organizan actos baratos en estos momentos dificiles.
Pues hubiera estado muy mal que el ayuntamiento no hubiera dejado cobrar a los boueros y que se lo hubieran quedao, tu si que te metes una venda, mejor dicho que no quieres ver a donde nos ha llevado el despilfarro de este ayuntamiento, claro si debemos 800.000€ como van a haber fiestas, en Torres Torres superávit, en algimia superávit, en Algar casi, en Alfara -800.000€ como van a haver fiestas. Solo gastan en cosas que no valen pa res.
de todas formas solo han querido copiar el programa de la oposición pero no han sabido ni copiar, por que las fiestas un desastre, mirad que hasta incluso las calderas las pagamos todos, no saben ni buscar un esponsor, no saben ni negociar y eso que iban a morir de exito,jajajajjaaa, humildad es lo que hace falta.

Anònim ha dit...

Espabiladillo como van a buscar un esponsor, si cuando buscaron uno " un tal botifarra" tambien lo criticasteis. Si buscan lo criticais porque somos autosuficientes y no fa falta que vinga ningu de fora a pagar res, y sino buscan por que son unos burros. Venga ya la cuestion es llevar siempre la contraria, pero bueno asi os va, vosotros a caminar jajajaja caminantes.

Anònim ha dit...

A palabras necias oidos sordos, los pepinos solo sabeis insultar y faltar el respeto, ya no teneis ideas y entonces solo os queda el insulto. Nos va bien continuar insultando, habeis tenido un gran maestro del insulto, 8 años insultando a los vecinos con el dinero de todos.

tafarret ha dit...

Pero que botifarra ha pagado algo, segun vuestro alcalde ya estaba desvinculado si os quemaba en las manos o eso solo era para la galeria si que se o ve el plumero, bueno todo el pavo entero.

Anònim ha dit...

esta hablando en pasado.botifarra como lo llamas tu creo que ya hace tiempo que no va por nuestro pueblo. vivis en la ignorancia y con una venda que os pone vuestro ´´jefe´´ y a pensar y decir lo que os dice el que hagais..tener un par y hacer algo por el pueblo!!!

vicent ha dit...

Jo no sé qui eres ni com te diuen, el que tinc clar es que el tal "botifarra" a banda de algún pleit que altre i alguna demanda judicial pendent ha dixat algunes perles al nostre poble i és poden anomenar.
Tinc molt clar que com tot empresari va vindre a fer negoci; d´on vingué i qui el va dur des de los madriles? cada un que pense el que crega.
Hi ha gent que haurà fet negoci i altres pensaràn que hi han coses per clarificar (parking, centre comercial, construcció del museu, ...)
Que tingues un bon dia.

Anònim ha dit...

Al 11/10/12 14:47 desde luego con vestro par, habeis dejado un agujero de 800.000€ y subiendo.

Anònim ha dit...

museu? que ni ha que explicar del museu? a ise qu el vostre ´´amo´´ no vos disa entrar?......

Anònim ha dit...

Bona nit amic/amiga, en primer lloc dir-te que hi ha un programa que es diu Salt de la conselleria d´Educació i que corregueix i traduix, també i han altres programes traductores o correctores.
I en segón lloc, qui es el "amo" ixe que diu que "eso que te han dicho es mentira"
ha, ha, ha

Anònim ha dit...

En esposta al comentari: 3/10/12 14:39
Les festes que fem a Algimia res t'importen, si son millors o pijors que t'importa a tu, dir tu perque cau de maur que eres de l'Ajuntament d'Alfara, que se te es veu la cua. Tu procura que al teu poble tingau unes bones festes y que els pobles del voltant vos visiten, cuan mes gent mes festa, al igual que Algimia, que si podem fer millors festes y que ens visiten tots el pobles veïns estarem agraits.

Anònim ha dit...

I l'Ajuntament pensara que esta fent meravelles? Perquè no entenc com no s'involucra a fer unes festes, que, en definitiva, les paga el poble, ELS VEÏNS, tot el problema és la mala gestió, quan les vaques eren grosses, tot festa, ara que les vaques pasen fam tot pena. Tènia que estar penat de llei la mala gestió, si un no sap gestionar que se'n vaja ara que pot amb la cara alta.

Anònim ha dit...

me falta a lo anterior...

Anònim ha dit...

On van quedar aquelles processons d'alts càrrecs entallats de Gucci?

Anònim ha dit...

alts trajes que disen molts diners al poble i no costen diners al consistori? per a que parleu de lo que no sabeu?? no es poseu en camisa de onze vares quan no sabeu de que van les coses!!aixo vos pasa als del psoe que no teniu ni idea de res..

Anònim ha dit...

No sabeis nada, sois unos burros, sois unos ignorantes, sois unos........, ya esta bien señores del eg y voceros de pepe. Os habeis pasado.
Teneis una cita los palmeros hoy con el alcalde, el que ha multiplicado por 3 ña conttibución y el que ha hecho un agujero de 800.000€.
Ale a tocar palmas esta tarde y a no preguntar lo que moleste, voceros y palmeros

Anònim ha dit...

Alfara se merece algo mas que un alcalde que no ha aprendido a decir la verdad, creo que es un trauma. Las personas que no son capaces de decir la verdad, tienen un problema, que tiene curación, ayudadle a que reconozca su problema, si no os puede contagiar.
Al final lo que tiene que contar es como ha sido capaz de generar un agujero de 800.000€ y unos impuestos 3 veces mas caros que antes que él. INSENSATO.

Anònim ha dit...

Esta tarde el ayuntamiento de Alfara nos va a contar mas mentiras y luego un maravilla cualquiera dirá que la oposición no viene, o deja de ir.
Les habeis dicho algo????
O los ignorais como siempre?
Pero como van a ir? A que? A que les cuenten mentiras?
Para esto ya estais los palmeros y voceros.

Anònim ha dit...

Ayuntamiento de.Alfara= MENTIRA

Anònim ha dit...

El que acusó en vano a los vecinos de Alfara, haciendo preguntas pactadas al egegegege.
Y el alcalde mintiendo, vamos a ver que el plan de pagos a proveedores ppr valor de 350.000€ tambien hay que pagarlo
.Mira si son mentirosos que se ha convertido en un vicio el no decir la verdad.